leading design
 

Upper Valley Aquatic Center

 
 
 
170821-KOEHLER-UVAC-0002.jpg

White River Junction, VT

 

The Upper Valley Aquatic Center located in White River Junction, VT was originally built in 2003. The fitness center programs had seen significant growth since the time it was built and needed an expansion to accommodate the rapidly changing demand.

The 8,000 square foot addition was designed to be architecturally compatible with the existing complex, both from a materials and massing perspective. The program consisted of a large family changing room, a new fitness area including agility track and mezzanine, a quiet studio for yoga and related programs, and an independently operated physical therapy. Renovations included a new sauna, kids zone, new office workspace, new reception, coat and boot area, group ex, and spin spaces.

 
 
Project Completed with Bread Loaf Corporation